חוויה משפחתית וקולינרית יוצאת דופן התקיימה השבוע בגן העתידני בשכונת ברנע כאשר תושבי השכונה הוכיחו את יכולות הבישול שלהם אל מול חבר שופטים מכובד ביותר * בשבוע הבא תחרות הבישול גורמה בשכונה מג... להמשך הכתבה
לרגל יום השוקולד הבינלאומי (7/7), מגישה חברת "משומשו", יצרנית תחליפי הגבינות הטבעוניות, יחד עם השפית אביגיל מייזליק, מתכון חלומי לפאי שוקולד טבעוני. הפאי קל להכנה, מכיל ממרחי גבינו... להמשך הכתבה
מתכון מנצח למנת ניוקי ברוטב ערמונים רשת בתי הקפה ביגה מציעה מתכון – ניוקי ערמונים נימוח בפה. מרכיבים 1 ק"ג תפו"א אדום אפוי בתנור על מלח גס 160 גר' ריקוטה 50 גר' חמא... להמשך הכתבה
תפוחי אדמה דזירה במילוי בשר ״פלדה״ טחון עם צנובר , פטרוזיליה וצנוברים צלוי בתנור מתכון עבור 3 סועדים מצרכים 9 תפוחי אדמה מסוג ״דזירה״ מעוצבים לצורה הרצויה ומרוקנים מתוכן או חצאי תפוחי אדמה מ... להמשך הכתבה
מרכיבים: 2 גאלטים בקוטר 20 ס"מ בצק: 1 בצק פריך מלוח 450 גר' ללא חומרים משמרים מסדרת הבצקים של זוגלובק מיקי שמו מופשר לפי ההוראות יצרן על גבי האריזה מלית: 100 גרם גבינת ריקוטה 100 גרם גב... להמשך הכתבה
מתכונים מאת השף אריק ברגר לקראת שבועות מתכון לסיגר חלומי ואורגנו טרי. סלט פתוש עם פטה מצרכים: (4 מנות) חבילת עלי סיגר משולשים 400 גרם גבינת חלומי מעט קצח חופן עלי אורגנו מעט קמח מעורבב עם מ... להמשך הכתבה
המותג מאסטר שף מציג מתכון של מאפה משה בתיבה מרשים ויפהפה לאירוח. כמה שהוא מרשים – ככה הוא קל ומהיר הכנה. מרכיבים למאפה עגול גדול: 1 חבילה בצק עלים פרווה 24 נקניקיות מיני 2 כפות חרדל דיז'ון מ... להמשך הכתבה
שני אירועים מרשימים התקיימו בשבוע האחרון בבית החינוך אורט אדיבי אשקלון – ערב שיא למגמת אמנויות הבישול שכלל תחרות עם מנות גמר טעימות במיוחד וטקס מרגש לבוגרים הנדסאים וטכנאים * המנהלת א... להמשך הכתבה
מרכיבים (4 מנות): 4 יח' פיתה יוונית מרכיבים לסלט ירקות קלויים: חציל בלאדי – שרוף על האש וקלוף פלפל חריף – שרוף על האש וקלוף פלפל אדום – קלוי על האש וקלוף בצל – שרוף על האש... להמשך הכתבה
מרכיבים (4 מנות): 4 פיתות טריות לקציצות דג: 400 גרם ( 2-3 פילטים ) של פילה דניס / מוסר (ללא העור) 400 גרם (2-3 פילטים ) פילה אמנון (ללא העור) 1 בצל סגול – קצוץ דק 2 שיני שום קצוץ דק חו... להמשך הכתבה