עיתון סטאר דרום – חדשות באשקלון ואיזור הדרום

השף צ'רלי פדידה עם מתכון לחי עגל, גרגירי חומוס ופלפלים

תבשיל לחי עגל עם גרגירי חומוס ופלפלים – שף צ'רלי פדידה
מתכון לשימוש בבשר לחי עגל (בשר ראש)

 מתכון ל 6 סועדים

מצרכים

אופן הכנה

להכנת התבשיל:

בסיר בעל תחתית כבדה מטגנים את הפלפלים והשום עד להזהבה מוסיפים פלפל שושקה , רסק עגבניות וממשיכים בטיגון עוד כ 4 דקות  מוסיפים  גרגירי חומוס מבושלים , כמון כוסברה ואת הנוזלים בהם בושל הבשר. מבשלים כחצי שעה על להבה בינונית. מפזרים כוסברה טרייה קצוצה מעל, טועמים ומתקנים תיבול אם חסר. מגישים חם עם לחם של בית