עיתון סטאר דרום – חדשות באשקלון ואיזור הדרום

פילה סלמון ברוטב שמנת וחרדל דיזון

פילה סלמון ברוטב שמנת וחרדל דיזון

מצרכים:
1 ק"ג פילה סלמון פרוס לנתחים של 140 גרם.
2 כפות מיונז
כף חרדל דיזון
125 גרם שמנת מתוקה
2 כפות יין לבן
כף לימון סחוט טבעי
3 כפות שמן זית
קורט מלח גס
קורט פלפל שחור גרוס.

אופן ההכנה:
לחמם תנור מראש במעלות של 180.
מכינים תבנית עם נייר פרגמנט משומן בשמן זית.
מניחים את נתחי דג הסלמון בתבנית
לוקחים את כל המצרכים ומרבבים בקערה עד ליצירת תערובת אחידה וחלקה.
יוצקים בעדינות את התערובת על הסלמון.
ניתן לפזר עירית קצוצה מעל הסלמון.
מכניסים לתנור ב180 מעלות לבישול של כ7 דקות עד 9 דקות בלבד.
מומלץ להגיש את המנה על מצע של עלי בייבי בתחמיץ
בתאבון.