טאטאקי פילה בקר במעטפת תבלינים ים תיכוניים וסלט עלי מנגולד חי
מצרכים ל 6 מנות
- 500 גרם פילה בקר
- 4 כפות שמן זית
- ½ כפית כמון
- ½ כפית פפריקה מעושנת
- ½ כפית זרעי כוסברה כטושים
- ½ כפית פלפל גרוס טרי
מצרכים עבור הסלט:
- 1 צרור עלי מנגולד ירוקים חתוכים לרצועות דקות
- 6 צנוניות חתוכות לפרוסות דקות
- 12 אגוזי מלך שבורים קלויים על מחבת יבשה עד לפריכות
- חצי צ׳ילי אדום חתוך לפרוסות
- מיץ לימון מלימון אחד
- 4 כפות שמן זית
- מלח לפי הטעם
אופן הכנת הבשר:
- אל קערת ערבוב מכניסים כמון , פפריקה מעושנת , זרעי כוסברה , פלפל גרוס ומערבבים.
- חותכים את הפילה לאורכו ויוצרים רול בקוטר של 2 ס״מ
- מתבלים במלח , פלפל ושמן זית
- מחממים מחבת יציקה לחום גבוהה וצורבים את הרול שיצרנו מכול צידדו כ 30 שניות לערך או עד קבלת צבע חום ויפה
- מוציאים מהמחבת ומדביקים את התבלינים על גבי הרול ומניחים בצד להצטנן
- חותכים פרוסות דקיקות ומניחים על צלחת ההגשה
אופן הכנת הסלט :
- מערבבים בקערת ערבוב את כל מצרכי הסלט ומגישים לצד הפילה